Yhteystiedot

M & B Rakennus ja saneeraus

040 - 577 6603

kenneth.morelius at
mind-body.fi

Sivut päivitetty 25.3.2024

Sinulle helppo kylppäriremppa

Mielestäni kodin kylpyhuoneen toimivuus on yksi asumisen tärkeimmistä asioista. Asunnon arvoa määriteltäessä ensimmäiseksi katsotaan kylpyhuone ja sen kunto.

Kylpyhuonesaneeraukset ovat ehdottomasti osaavien ammattilaisten töitä. Vedeneristystöihin suhtaudutaan monissa taloyhtiöissä jo riittävällä vakavuudella valvontoineen ja tarkistuksineen, koska väärin tehty vedeneristys tuottaa suurta vahinkoa useisiin koteihin.

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat rakennusteknisesti kaikkein vaativimpia rakennustöitä. Näissä remonteissa tekijän vastuu on erityisen suuri. Kun teetät remontin meillä, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta.

M & B Rakennus ja saneerauksella on 20 vuoden kokemus vaativista saneerauksista

Kaikki käyttämämme aineet ovat sertifioituja ja kaikilla vedeneristeasentajillamme on henkilökohtainen sertifikaatti. Remontin päätteeksi toimitamme kirjallisen todistuksen vedeneristyksestä.

Terveelle pohjalle on turvallista tehdä uutta

Kylpyhuoneremontin pohjatöiden lukuisista työvaiheista ei Sinun tarvitse pitää lukua. Riittää, että tiedät meidän sen tekevän oikeaoppisesti laadusta tinkimättä. Me tiedämme, mitkä vastuut kuuluvat kenellekin ja kuka huolehtii käytännön toimista ja tarvittaessa yhteyksistä taloyhtiöön ja viranomaisiin. Kaikki meidän käyttämät aineet ja materiaalit ovat tähän tarkoitukseen sertifioituja ja tekijöillä on asianomaiset taidot.

Hyvin tehdylle pohjalle ammattilaisten taidolla tehdään laatoitukset ja kalustukset yhdessä laatimamme suunnitelman mukaan.

Jopa 4.500,00 euron verohyöty

Meillä teetetystä työstä voit saada jopa 2.250,00 euron verohyödyn. Kotitalousvähennys on tuonut remontin tekemisen nyt entistä edullisemmaksi. Vähennystä saa kaikesta remonttiin liittyvästä työstä, kuitenkin enintään 40 % työn hinnasta. Omavastuu kotitalosvähennyksissä on 100 €.

Kun kahden aikuisen asuttama talous tekee remonttia, tietää se verotuksessa siis enimmillään 4.500,00 € vähennystä. Siis todella mittava alennus remonttikuluista.

Näillä periaatteilla teemme sinulle remontin laadukkaasti:

  1. Suunnittelu paikan päällä toiveidenne mukaan.
  2. Rakenteet tarkastetaan kosteusvahinkojen varalta.
  3. Mahdolliset vauriot korjataan perusteellisesti.
  4. Toimitamme kaiken tarvittavan rakennusmateriaalin.
  5. Hoidamme KAIKKI tarvittavt kosteiden tilojen vaatimat tarkistukset.
  6. Teemme kaiken tarvittavan työn, pätevät ammattiasentajat.
  7. Viemme rakennusjätteet pois sekä suojaamme sovitut tilat rakennuspölyltä.
  8. Viimeistelemme, siivoamme jälkemme sekä tarkistamme kaiken työmme.
  9. Työnjohto- ja organisointivastuu on meillä. Valvomme putki- ja sähkömiesten toimintaa.
  10. Maksat vain tehdystä työstä, et mitään etukäteen!

ALOITA REMONTTISI TÄNÄÄN 

SOITTAMALLA 

TAI TILAAMALLA YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA

ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA.

ANNAMME SITOVAN TARJOUKSEN JOPA PÄIVÄSSÄ.

040-577 6603